Avinguda Dr. Marià Serra, s/n
08360 Canet de Mar
Barcelona (Espanya)

Transport públic

Interurban Bus (627):
PDF
Amb tots els horaris i diferents punts de recollida a Calella, Sant Pol, Sant Cebrià i Canet de Mar:

+Info: https://www.sagales.com/en/lines/2/interurban-routes
Select a rout: 627

GOOGLE MAPS

BING MAPS


AMB TREN →

Canet de Mar disposa de connexió amb Barcelona a través de la Línia R1 de Renfe.

La durada del viatge és d’uns 50 minuts.

Segons l’esquema, s’ha de sortir de l’estació de Canet de Mar i pujar per la Riera Sant Domènec fins a la cruïlla de camins, on veureu el bell edifici de la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner.

Des d’allà, s’ha de pujar per la Riera Buscarons, que continua amb l’Avda. Dr. Marià Serra, fins a la riera. Una vegada al camí de sorra, es caminen uns 5 minuts, passant per sota de l`Autopista C-32.

←  AMB COTXE

El Castell de Santa Florentina està situat a la Costa del Maresme, a 47 km de Barcelona i a 59 km de Girona, a Canet de Mar.

A Canet es pot arribar per la carretera N-II o per l’Autopista C-32. Des de Barcelona el viatge dura uns 40 minuts, des de Girona, una hora.

L’Autopista AP-7 segueix tota la costa catalana, des de la Jonquera fins al riu Ebre, i continua cap al sud de la península. A través de la sortida de la Roca del Vallès s’arriba a Mataró i, a partir d’aquesta ciutat, l’Autopista C-32 condueix a Canet de Mar – Sortida 113.

Segons l’esquema, s’arriba al castell pujant per la Ronda del Dr. Anglés fins arribar a l’Avinguda Dr. Marià Serra, i, des d’allà continuar per la riera (camí de sorra) i passant per sota de l’Autopista C-32. De seguida us trobareu amb una entrada de forja, tancada fins a les hores de les visites.

←  ON APARCAR

Els informem que el pàrquing al costat del Castell és obert només divendres i dissabtes. Per a la resta de dies, disposem d’un pàrquing, senyalitzat, a uns 300 metres més amunt pel mateix camí de sorra.

Els autocars de 12/13 metres, hauran de descarregar als passatgers abans d’arribar al camí de sorra, segons es mostra en el croquis.

Si aparquen a la riera, al camí de sorra (Camí de Canet de Mar), es poden trobar en el fet que han avisat la grua.