VISITES GRUPS

* D’1 a 29 persones (OBERTA A LA RESTA DEL PÚBLIC): es tria el torn de visita ordinària que es desitgi i es compren les entrades en línia per a assegurar-se que tots podran accedir.
Aquesta visita continua oberta al públic fins que es completi el seu aforament, i serà amb audioguia o guiada (veure VISITES ORDINÀRIES).

* D’1 a 29 persones (TANCADA A LA RESTA DEL PÚBLIC): té un cost únic de 300 €, amb audioguia, o 350 €, si és guiada, amb visita privada, en qualsevol horari entre setmana i festius, i en dissabte queden exclosos els horaris de 12h i 13h.

A més de poder gaudir dels nostres bells espais de manera privada i restringida, s’inclou la presa de cava, gratuïtament, si són entre 1 i 15 persones, en finalitzar la visita en el nostre celler.

Si superen les 15 persones, els suggerim, com fan molts grups, afegir 1,50 € més per a incloure la degustació d’un got de vi en acabar la visita al Castell.

* Si són 30 persones o més, el torn es queda ja tancat i el preu per persona serà de 10 € (audioguiada, d’una hora de durada) o de 12 € (guiada, amb una durada d’una hora i mitja aproximadament), i el preu del got de vi serà d’1 €.

Per a més informació o reserves, si us plau, contacteu amb visit@castelldesantaflorentina.com

RECOMANACIONS IMPORTANTS

Es recomana arribar sempre amb cinc minuts d’antelació, ja que la porta d’entrada s’obre només a les hores en punt de l’horari de cada visita, i es tanca després de breus minuts de cortesia, romanent tancada fins al següent torn.
Si s’arriba tard donem l’opció d’entrar en torns posteriors o escriure’ns a visit@castelldesantaflorentina.com per concertar un nou horari.

Recomanem comprar les entrades de forma anticipada, en línia, a través d’aquesta web.

El recinte és privat i no es permet el lliure accés o passejos pels seus exteriors, ni es pot accedir amb el cotxe o deixar-lo aparcat en la rampa d’entrada.

Visitin la nostra pàgina per a conèixer ubicació i on aparcar.

 

ALGUNES NOTES MÉS…

Es permet l’entrada de mascotes de caràcter tranquil.

Els cotxets de nadons poden ser útils en la part visitable exterior, però s’aconsella portar motxilla pels interiors del Castell, ja que recomanem deixar el cotxet en la planta baixa.

Per a les persones de mobilitat reduïda, els recomanem la nostra visita virtual, on podran observar que només n’hi ha un tram d’escales de pedra des del nostre Pati d’Armes fins a la planta noble, que és la que es visita.
No tenim accessibilitat per a cadires de rodes, però ens han visitat i gaudit de la bellesa del Castell des del Pati d’Armes, amb una audioguia i un llibre amb fotos i història.

Contacteu amb nosaltres

    Calculeu l'operació 7 + 1 =
         

    Uniu-vos al nostre newsletter

      Calculeu l'operació 9 × = 63