Visites extraordinàries

El Castell ofereix la possibilitat de ser visitat també de manera privada, tancant-se a la resta del públic si així es concerta, i en horaris que convinguin a totes dues parts.
Pot ser guiada o audioguiada, segons es pacti.

Sigui com sigui la modalitat, sempre estareu acompanyats per una persona del nostre equip al llarg de tot el recorregut, que interactua, aclareix dubtes i complementa informació.

Encara que l’horari de visites sigui només pel matí, durant la temporada baixa, el Castell estarà disponible a les tardes, durant les hores de llum natural, per a visites extraordinàries de grups prèviament concertades.

Per a això i per a qualsevol visita de grups, si us plau contacteu amb visit@castelldesantaflorentina.com.

Contacteu amb nosaltres

  Calculeu l'operació 46 ÷ 23 =
       

  PREUS I DESCOMPTES

  Les tarifes varien en funció de visites guiades o amb audioguia i segons edats:

  Amb audioguia:

  Entrada Adults, 12 €
  Majors 65 anys, 10 €
  Nens 7 a 12 anys, 6 €
  Nens 0 a 6 anys, gratuït.

  Amb guia:

  Entrada Adults, 14 €
  Majors 65 anys, 12 €
  Nens 7 a 12 anys, 8 €
  Nens 0 a 6 anys, gratuït.

  Aquestes tarifes són per la compra online. A taquilla hi ha un increment de 2 € per entrada.

  En tots els preus està inclòs l’IVA.

  No es contemplen més descomptes dels indicats, ja que la Propietat és absolutament privada i no rep cap mena d’ajut ni subvenció, excepte en el cas de grups nombrosos (vegeu “visites extraordinàries” en aquesta mateixa pàgina).

   

  ALGUNES NOTES MÉS…

  Es permet l’entrada de mascotes de caràcter tranquil.

  Els cotxets de nadons poden ser útils en la part visitable exterior, però s’aconsella portar motxilla pels interiors del Castell, ja que recomanem deixar el cotxet en la planta baixa.

  Per a les persones de mobilitat reduïda, els recomanem la nostra visita virtual, on podran observar que només n’hi ha un tram d’escales de pedra des del nostre Pati d’Armes fins a la planta noble, que és la que es visita.
  No tenim accessibilitat per a cadires de rodes, però ens han visitat i gaudit de la bellesa del Castell des del Pati d’Armes, amb una audioguia i un llibre amb fotos i història.

  TICKETS ONLINE