El Castell de Santa Florentina ha estat, i és, una localització molt recurrent per a multitud de filmacions, tant de sèries televisives com "Joc de Trons", "Caesar" o "Legend of the Blue Sea"..., de documentals com "Jo, Ramon Llull" o d'espots televisius com "Smart Fortwo 2014 Visionaris".

Visiteu el nostre canal de YouTube

El Castell de Santa Florentina és un lloc molt especial, envoltat de verdor, i sembla que George R. Martin ho va descriure en la seva reeixida sèrie "Una cançó de gel i foc".No és d'estranyar que el castell fos triat com un dels llocs de rodatge de la sèrie de televisió més popular "Joc de Trons".Amb els fantàstics decorats de Rebeca Benson, el Castell va esdevenir la morada de la família Tarly, Horn Hill.Pels seus espectaculars salons van desfilar directors, productors i actors de la talla de David Benioff, Jack Bender (productor executiu i director de sèries com "Lost" i "Los Soprano"), Samantha Spiro, James Faulkner i John Bradley.Potser voldríeu emular als vostres actors i passatges favorits, recreant escenes en què seríeu els protagonistes de les vostres sessions fotogràfiques o del vostre propi casament...


JOC DE TRONS

El Castell de Santa Florentina, va ser l’escenari de Joc de Trons en la sisena temporada, capítol sis, “Sang de la meva sang”, localitzat com Turó Banya. Click aquí

La Casa Tarly és una casa noble del Domini i vassalla de la Casa Tyrell. El seu assentament és Turó Banya i les seves terres es localitzen en els pujols sota les Muntanyes Rojes de Dorne. El seu emblema és un caçador de gules en camp de sinople. D’acord amb fonts semi canòniques, el seu lema és “Primers en batalla”.
És una casa noble antiga i honorable, amb terres riques i una fortalesa forta.

La seva espasa ancestral d’acer valyrio es diu Verí de Cor.

Font: Fandom.com

HBO Temporada 6

Jo, Ramon Llull

Una coproducció de Televisió de Catalunya, Som Batabat i Xarxa Audiovisual Local, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el 2016.

“Jo, Ramon Llull” és una “docuficció” que combina l’apassionant vida de Ramon Llull -amb un tractament de “TV movie”- i el món medieval que li va tocar viure -amb un tractament documental-.

Jordi Bosch interpreta un Llull ancià que fa un repàs de la seva vida entre cristians i musulmans per demostrar al Papa les seves raons.
Paral·lelament, el periodista Toni Tortajada ens porta pels escenaris reals de l’època de Llull i entrevista els principals experts en el que és considerat el primer català universal i pare de la literatura catalana.

D’aquesta manera coneixem la vida i el pensament de Llull i també descobrim la Mediterrània medieval on va viure.

ccma.catCaesar

Caesar

La sèrie de televisió egípcia Caesar, de 2016, va arribar a ser una de les sèries més populars en el món àrab. AlNaharDrama


Legend of the Blue Sea

“La Llegenda del Mar Blau” és una popular sèrie de televisió sud-coreana, SBS.
El castell va ser presentat com un hotel, on vivien alguns personatges de la sèrie.


The Child King

Anunci de l’israelià operador de televisió per satèl·lit, YES


NO LO VEO!Anunci Smart Fortwo 2014 Visionaris

En el 2014 Mercedes Benz va presentar el Smart Fortwo. En aquest vídeo es presenten diferents personatges, en diferents èpoques, que no creien en les innovacions i oportunitats que van anar presentant-se al llarg de la història. La major part de les escenes van ser gravades al Castell de Santa Florentina.

.


MOLT MÉS...

En el nostre canal de YouTube.